Lobke en Leno   01-Nov-2011
Hoi Susan,

dank voor je vrienschapsverzoek via Facebook, want daardoor werd ik eraan herinnerd dat ik zeker nog een bericht op jullie Gastenboek moest plaatsen. Om te beginnen om jullie nogmaals te bedanken voor jullie goede zorgen, maar zeker om je te feliciteren met je verjaardag. (Heb je de ezel gekregen of heeft Ge toch iets meer van jouw gading uitgezocht???)

Fijne verjaardag nog en tot ziens, want dat gaat zeker gebeuren met zo'n toptent!

Veel liefs van ons.

Ps.
En mochten jullie nog ooit onze hulp met iets kunnen gebruiken, dan laat maar weten. Je hebt ons mailadres.
Marja en Han   01-Nov-2011
Hoi zus,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
Geniet maar lekker van het mooie weer, hoewel het hier ook prachtig weer is.
Tot gauw.
Miep   01-Nov-2011
He luitjes in de zon'
alweer enkele weken terug in ons mariahei, denken we nog elke dag aan dat tripje door andalusie. Wat n mooi plekje op aarde.
Ons verblijf bij jullie was super. relaxt, gezellig, zo gastvrij en 'n 10 voor de keuken.
Mooie nieuwe site en 't kerkje staat er precies op, zoals het is.
'n week was veel te kort, er is zoveel te zien en FCMalaga is een aanrader. Wij hadden geluk onze vedetten te zien en zaten helemaal in een top-wedstrijd.
al met al wanneer is nog onbekend maar voor herhaling vatbaar.
Ge en suzan, veel succes, veel inspiratie maar vooral heel veel plezier.
seeyou groetjes van Tiny en Miep.
Vincent en Leontien   01-Nov-2011
Hoi Suus & Ge,

Hoe gaat het met jullie? We zijn inmiddels alweer twee weken thuis en we proberen iedere dag de details van onze vakantie bij jullie de revu te laten passeren om van de ontzettend leuke ervaringen die we bij jullie gekregen hebben te kunnen blijven genieten. Ik ben voor het eerst nog steeds niet terug in het ritme. Dat is met mijn militaire achtergrond nog niet eerder voorgekomen...

We willen jullie nogmaals bedanken voor jullie fijne Brabantse gastvrijheid en gezelligheid.

Onze eerste kookzaterdag zit er ook op. Nu ik meer smaken wil cre ren merk ik dat mijn kookkunsten ietwat vastgeroest zijn. Ik vond (en vindt) het een eer om bij je in de keuken te mogen staan Suus! Volgende keer zou ik je graag wat meer willen helpen als je het goed vindt. Komend weekend maak ik de balletjes van Ge. Eens kijken of het lukt...

Wat me ook bij is gebleven is dat Ge een ontzettende goedzak is. Ik heb zelden een bouwvakker meegemaakt die naast een goeie dosis humor ook een uitgebreide kijk op het leven heeft. Ook voor zijn verbazingwekkende uithoudingsvermogen dat actief is van s ochtends vroeg tot s avonds laat heb ik erg veel respect gekregen. Altijd bereid om te helpen ondanks zijn strakke programma... Dat hoef ik hier in de buurt niet te verwachten.

Ik ben met de foto s bezig. Het duurt even omdat ik ze moet samenvoegen, bewerken enz. Zodra ik ze af heb zal ik ze opsturen, dat is beloofd. We zullen er een Nederlands pretpakket van maken.

Lieve Suus & Ge,

Jullie zijn topmensen en daar zijn er niet veel meer van. In 2013 zullen we weer bij jullie boeken, da 's zeker.

Groetjes,

Vins & Leo
Tom en Carola   28-Oct-2011
Ge en Susan,

Mooi nieuwe site!
Wij houden regelmatig de site in de gaten voor nieuws.
Leuk het nieuwe onderkomen in aanbouw.
Misschien tot snel.

Groeten,
Tom en Carola
Marjon en Jim   03-Oct-2011
Cas & Ronald   28-Sep-2011
miep    23-Sep-2011
Hallo Ge en Susan
Ja, jullie liggen in de schappen, gisteren JAN nr. 10 aan geschaft met prachtige foto,s.
Natuurlijk van Eva,maar wat zou ze zijn zonder die prachtige achtergronden, het indrukwekkende cafe, ,n fotogenieke hond en die adembenemende man in zorro-outfit...
Niks teveel gezegd,Iedereen die t ziet,geniet ervan tis TOP
see you, groetjes van de eikenwal
Claudia & Peter   21-Sep-2011
Hoi Susan & Ge,

wat hadden wij spijt..........dat we maar 2 nachten hadden geboekt bij jullie. Want wat was het fantastisch bij jullie! De rit naar jullie toe was al fantastisch. Bij aankomst werden we verwelkomd door de honden. Niet te vergeten het welkomstbord met onze namen, superleuk! Daarna een rondleiding en toen vielen onze monden open. Ongelooflijk wat jullie met z'n tweeen voor elkaar hebben gekregen. Wat een prachtboerderij! Echt werkelijk alles is mooi. Zo sfeervol en gezellig en aan alles is gedacht. Ook onze suite was erg mooi, de Moorse suite met een douche zoals we nog nooit hebben gehad, geweldig. We hebben erg genoten van jullie gastvrijheid en van jullie kookkunsten (wij als moeilijke eters). 's avonds gezellig eten met alle andere gasten aan de lange tafel op de veranda en luisteren naar de verhalen van iedereen en nog meer naar die van Ge & susan, want wat kunnen jullie schitterend vertellen. Ook het wandelen met de honden naar de rivier was geweldig (sorry Sam dat we niet met stokken mochten gooien). Op jullie aanraden zijn we richting Alhaurin el Grande gereden via El Chorro. Jullie hadden niks teveel gezegd, het was een prachtige rit en we hebben heerlijk gegeten bij El Mirador en daarna gezwommen met zonder kleren! Bij aankomst bij Jos & Jan hebben we de groeten overgebracht van jullie. Ook hier bij Dos Iberos was het geweldig. Heel anders als bij jullie, maar erg leuk en Jan & Jos zijn superleuk en gezellig.
Ge & susan, nogmaals bedankt en we hebben besloten dat we volgend jaar zeker weer een bezoek komen brengen aan jullie cortijgo, want het was te leuk! We hebben nog lang niet alles gezien en volgend jaar willen we o.a. naar Servilla.
Dikke zoen voor Sproet, Sam en Sacha en voor jullie zelf!
Adios en tot volgend jaar!
Claudia van Wolde & Peter Wisse
Jo en Heidi   19-Sep-2011
Ook ons lustrumbezoek heeft ons weer doen genieten van alles wat jullie te bieden hebben.
Er zijn nog zoveel plannen die jullie maken en dat blijven we volgen.
Heel erg bedankt weer voor de leuke dagen en de gezelligheid.

Groetjes,
jo en Heidi
 >>>